International 10. klasse

International 10. klasse er et år for dig, der ønsker udfordringer på engelsk samtidig med, at du deltager i hele efterskolelivet …

Se mere

Undervisningen

I vores internationale 10. klasse foregår undervisningen primært på engelsk undtagen i fremmedsprogs- og danskundervisningen.

Du vil modtage undervisning i IGCSE-fagene ” English – Second Language (count-in oral) (0511)”, ”Global Perspectives (0457)”, ”Mathematics – International (0607)” og “Science – Combined (0653)”, derudover kan du vælge tysk og/eller fransk som 2. fremmedsprog.

I danskundervisningen er der mulighed for enten ”dansk” eller ”dansk som andetsprog”.

Derudover skal du vælge 3-6 valg-/linjefag blandt de mere end 30 valgfag og linjefag vi tilbyder.

Eksamener

IGCSE-fagene afsluttes med eksamener udarbejdet af Cambridge International Examinations (Cambridge University).

Tysk og fransk afsluttes med eksamener udarbejdet af hhv. Goethe-Instituttet og Institut Français.

Desuden tilbydes folkeskolens 10. klasseprøver (FP10) i både dansk, engelsk og matematik.

Hverdagen

Den internationale 10. klasse er ikke en skole i skolen, men i stedet en klasse på lige fod med de øvrige klasser – du får hele efterskoleoplevelsen … og undervisning på engelsk.